Tuntilukujärjestys

Koirapalvelu Luppa on kehittänyt uudenlaisen tuntijärjestelmän: lukujärjestyksen joka pysyy viikosta ja kuukaudesta toiseen samanlaisena (tunteja voidaan lisätä ja muutoksia tehdä). Lukujärjestys helpottaa esimerkiksi vuorotyöläisiä käymään tunneilla, koska tunneilla voit käydä vapaavalintaisesti silloin sun sinulle itsellesi sopii. Ei ole enää 5 kerran kursseja - vaan kaikki tunnit ovat erillisiä joihin voi hypätä mukaan milloin vain! Tunneilla kuitenkin edetään koirakon tason mukaan, joku tekee helpompaa ja joku hankalampaa, eli tunneille saadaan hyvinkin vaihtelevuutta ja harjoituksissa edetään koko ajan. 

Nose workiin, tokoon ja rally-tokoon tulee käydä alkeet ennen erillisille tunneille osallistumista, mutta alkeetkin voit käydä silloin kun sinulle itsellesi sopii! Mikäli joku viikko et pääse treenamaan, niin ei hätää, tulet joku toinen päivä tai sitten ensi viikolla uudestaan. 

Tunneille osallistuessasi sinulla täytyy aina olla käytössä joko 5/10 kerran kortti tai kulkuoikeus, lue lisää ja katso hinnasto täältä! Tunnille voit ilmoittautua välittömästi kun olet ostanut oikeuden, saat kuitenkin sähköpostilla lisäinfoa 24h kuluessa.

Kun sinulla on ostettuna joko kulkuoikeus tai 5/10 kerran kortti, voit ilmoittautua haluamallesi tunnille/tunneille. Tunneille ilmoittaudutaan aina alla olevasta lukujärjestyksestä rajallisen osallistujamäärän vuoksi! 

HUOM!! Rally-toko alkaa vasta 23.5!

Mobiilissa lukujärjestys ei näy vielä oikein, pahoittelut siitä, työstän parhaillaan ongelmaa!!

Tunnit varattava viimeistään 24h ennen ajankohtaa! Tunnit pidetään vaikka tulossa olisi vain yksi osallistuja, eli osallistujamäärästä johtuvia peruutuksia ei tule. Huom! Mikäli tunti pidetään vain yhdelle koirakolle, voi tunnin sisältö hieman muuttua. :)