Nose Work

Nose Work on hajutyöskentelyä sen mukavimmassa muodossaan!


"Nose Work sopii kaikille koirille ja ohjaajille. Koira voi olla pieni tai suuri, rohkea tai arka, kolmijalkainen, kuuro tai sokea. Laji ei vaadi koiralta tai ohjaajalta erikoistaitoja, perushallinta on riittävä." https://www.noseworkfinland.com/nose-work-finland/lajiesittely/

Nose Work kurssi sopii kaikenlaisille koirille - kotikoirille aktivoinniksi tai Nose Work kisoihin tähtääville. Nose Work sopii ylikiihtyville, jonka keskittymistä halutaan parantaa rauhallisen harrastuksen avulla  tai aroille koirille itsetunnon kasvattamiseksi. Tunnilla koirakot ovat hallissa tekemässä harjoituksia yksi kerrallaan, joten tunneille voi hyvin tulla myös "remmirähjän" tai aran koiran kanssa. Tunnilla edetään koirakon mukaan ja harjoitukset suunnitellaan/muutetaan koirakolle sopiviksi.

ALKEET opetetaan koira etsimään omatoimisesti ja tehdään monipuolisia etsintäharjoituksia. Tutustutetaan koira eukalyptushydrolaattiin ja tehdään siitä mahtava ja merkityksellinen haju koiralle sekä harjoitellaan sen etsimistä. Aloitellaan kokeiden etsintämuotoja (sisätila, laatikko, ulko, ajoneuvo)

Pääsyvaatimus: ei pääsyvaatimusta

Etsintätunneilla Tehdään monipuolisia etsintäharjoituksia, ongelmanratkaisuharjoituksia sekä "teematunteja". Tehdään myös kokeenomaisia harjoituksia. Mahdollisuus ottaa myöskin 2.-luokan laakerinlehti mukaan hajuharjoitteluun.

Pääsyvaatimus: alkeet käytynä joko Lupassa tai muualla

Nose Workiin osallistuessasi sinulla täytyy olla joko kulkuoikeus, 5 kerran kortti tai 10 kerran kortti. Lue lisää TÄÄLTÄ

Katso alkavat kurssit tuntilukujärjestyksestä