Nose Work

Nose Work on hajutyöskentelyä sen mukavimmassa muodossaan!


"Nose Work sopii kaikille koirille ja ohjaajille. Koira voi olla pieni tai suuri, rohkea tai arka, kolmijalkainen, kuuro tai sokea. Laji ei vaadi koiralta tai ohjaajalta erikoistaitoja, perushallinta on riittävä." https://www.noseworkfinland.com/nose-work-finland/lajiesittely/

Nose Work kurssi sopii kaikenlaisille koirille - kotikoirille aktivoinniksi tai Nose Work kisoihin tähtääville. Nose Work sopii ylikiihtyville, jonka keskittymistä halutaan parantaa rauhallisen harrastuksen avulla  tai aroille koirille itsetunnon kasvattamiseksi. Tunnilla koirakot ovat hallissa tekemässä harjoituksia yksi kerrallaan, joten siitä ei tarvitse murehtia, miten koira tulee toimeen muiden koirien kanssa. Tunnilla edetään koirakon mukaan ja harjoitukset suunnitellaan/muutetaan koirakolle sopiviksi.

Alkeiskurssilla opetetaan koira etsimään omatoimisesti ja tehdään monipuolisia etsintäharjoituksia. Tutustutetaan koira eukalyptushydrolaattiin ja tehdään siitä mahtava ja merkityksellinen haju koiralle sekä harjoitellaan sen etsimistä. Aloitellaan kokeiden etsintämuotoja (sisätila, laatikko, ulko, ajoneuvo)

Pääsyvaatimus: ei pääsyvaatimusta

Jatkokurssilla Tehdään monipuolisia etsintäharjoituksia, ongelmanratkaisuharjoituksia sekä "teematunteja". Tehdään myös kokeenomaisia harjoituksia. Mahdollisuus ottaa myöskin 2.-luokan laakerinlehti mukaan hajuharjoitteluun.

Pääsyvaatimus: nosen alkeet käytynä joko Lupassa tai muualla

Hinta: 98€, sisältää 5x1h ohjausta, pääsyn ylimääräiselle etsintätunnille ilmaiseksi sekä eukalyptus- tai laventelihydrolaatin (jos sinulla on jo hydrolaatti, etkä halua toista, voit vähentää 7€ kurssihinnasta alekoodilla EUKA)

Etsintätunti nosen alkeet/jatkokurssin käyneille koirakoille. Etsintätunnilla tehdään monipuolisia etsintäharjoituksia. Kaksi eri etsintämuotoa per tunti (sisätila, laatikko, ajoneuvo...). Omia toiveita voi myös esittää! 

Hinta: 10€ , sisältää 1x1h ohjausta

Katso alkavat kurssit TÄÄLTÄ