Pentukerho torstaisin 17.-31.8

02.08.2017

Pentulaiset ihanaiset, teille on tulossa nyt kolmen (3) kerran oma iltakerho. Alkaen torstaina 17.8 torstaihin 31.8 asti. Ei tarvitse opetella tylsiä istumisharjoituksia, vaan voitte juosta ja temmeltää minkä tassuistanne pääsette!

Sosiaalistamista ajatellen pentukerho on oivallinen. Pentu harjoittelee toisten, erilaisten koirien ja ihmisten kanssa sosiaalisia taitojaa tulevaisuutta varten. Mitä pienempänä pentu on ollut tekemisissä erilaisten koirien ja ihmisten kanssa, sitä todennäköisempää, että hänestä tulee oiva eleiden lukia ja riitojen välttelijä. 

Koirien herkin sosiaalistamiskausi on 7-14vkon iässä. Silloin pentu on avoin uusille tilanteille ja omistuisillekin asioille. Tämä aika kannattaa käyttää hyödyksi ja totuttaa koira pyöräilijöihin, autoihin, yksinoloon ja meteliin. Täytyy kuitenkin välttää säikäyttämästä pentua, koska herkimmässä vaiheessa tapahtuvat pelkotilat saattavat aiheuttaa käytöshäiriöitä.

Koirien sisäinen sosiaalistamiskausi loppuu noin 3 kuukauden iässä, sen jälkeen sosiaalisiin tilanteisiin harjoitteleminen menee koulutuspuolelle. 


Ketkä voivat osallistua pentukerhoon?

Pentukerhossa on pienten ja isojen leikit erikseen, ettei vaan tapahdu mitään haavereita ja jokainen pääsee riehumaan kokoistensa kanssa eikä jää jalkoihin tai jyrää muita.

Pentukerhoon voi osallistua kahden viikon kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta. Jos pentusi on saanut varhaisrokotteen 7-9 viikon iässä, se voi tulla mukaan pentukerhotoimintaan noin 3 kuukauden iässä.


Milloin pentukerho on ja missä?

Pentukerho järjestetään 17.-31.8 torstaisin klo 19-21 Heikinharjun kentällä, Timosenkoskentien varressa. Kenttä on suojassa muulta häiriöltä, Timosenkoskentieltä lähtee pieni polku kentälle. Kentälle pääsee autolla.

Mikäli kentälle on hankala löytää, soita numeroon 0449873492


Isojen ja pienten ryhmät

Pienet saavat aloittaa ensin, ja heidän vuoronsa alkaa klo 19-20.

Isojen ryhmä alkaa klo 20-21.

Pentukerhoon otetaan 10 hloä per ryhmä. Hinta on 5e/3 kertaa. Maksun voi suorittaa paikan päällä. 

Pentukerhoon tulee ilmoittautua etukäteen, jotta tapahtuma ei riistäydy käsistä. Ilmoittautua voit alla olevasta lomakkeesta.


Lue lisää pennun sosiaalistamisesta sekä pentukerhon menetelmästä!