Lupan lupaus koiralle

25.07.2017

Lupan graafinen ilme uudistuu!

Liikemerkin idea on minulle henkilökohtaisesti tärkeä, sillä kuva on muotoiltu valokuvasta, jossa minä ja koirani Jedi olemme. Valokuva meistä otettiin talvella, kun lähdimme koko porukalla Virpiniemeen kokeilemaan ensi kertaa koirahiihtoa. Meillä oli yhdessä mukavaa.

Kuva symbolisoi myös koiran ja ihmisen välistä ystävyyttä. Sitä, kuinka koiralta saatu rakkaus on pyyteetöntä. Minä olen hänelle koko hänen elämänsä ja kaikki mitä hänellä on. Kurjinakin päivinä hän on läsnä, hän vain haluaa olla kanssani. Hän on ollut ja hän tulee olemaan se, joka vetää minut ylös sängystä kun muu maailma tuntuu painavan minua lujempaa takaisin vällyjen väliin.

Minä haluan antaa hänelle hyvän elämän. Pidän huolta, että hän on terve ja että hänellä on hyvä ja turvallinen olla. Minä teen koirani kanssa virheitä, mutta jokainen päivä niistä opin ja jokainen päivä kasvatamme välillemme yhä vahvemman siteen.

Ystävyyteen kuuluu vastuuta, vastuu siitä kuinka koiriamme kohtelemme ja koulutamme. Lupan ehdoton lupaus koirille onkin, että kouluttaminen on aina ystävällistä. Täältä löydät alkavat kurssit.

Minä rakastan koiraani, rakasta sinäkin sinun. Kaikki lähtee siitä.


Erityiskiitokset suunnittelusta ja toteutuksesta Siiri Mettovaara, tämä on täydellinen. <3