Enemmän irti treeneistä!

28.07.2017

Verkossa omatoimisesti suoritettava palkkauskurssi tulee pakolliseksi pentu ja arkitottis alkeet -kursseille.

Palkkauskurssi tulee suorittaa omatoimisesti ennen kurssin alkua.

Suosittelen tätä vähintään kaikille kerrattavaksi, koska aina löytyy omasta tekemisestä jotain missä voisi kehittyä.

Muutkin kurssilaiset voivat halutessaan käydä palkkauskurssin. Hinta on 10€ ja kurssi suoritetaan omatoimisesti verkossa tekstin ja harjoitusten avulla. Pentu ja arkitottis alkeet -kurssien hintoihin on palkkauskurssi lisätty automaattisesti. 

MIKSI?

Palkkauskurssilla haluan varmistaa, että asiakkaillani on kaikki tarvittavat työkalut omien tavotteiden saavuttamiseksi ja että koiran oppiminen olisi maksimaalista. Kun hallitsette oikeaoppisen palkkaamisen, säästytte koirasi kanssa monilta turhautumisilta.

Tärkein tekijä koiran kouluttamisessa on oikeaoppinen palkkaaminen.

Koirien ajatusmaailma ja koiran palkkaaminen on kuin kameralla kuvaaminen - jos et paina liipasinta täsmälleen oikealla hetkellä, tulet ottaneeksi kuvan jostain ihan muusta, kuin mistä halusit. 

Palkkauskurssilla käsitellään

  • kriteeri

  • ajoitus

  • palkkausväli

  • palkan laatu

  • kurssilla kerrotaan ja näytetään videoin, mikä on tehokkain tapa vangita koiran onnistumiset ja päästä palkkaamaan siitä - miten siihen päästään

Tämän hetkisille pentu- ja arkitottiskurssilaisille laitan spostiin kurssilinkin, jonka voivat halutessaan suorittaa! Mikäli et ole pentu- arkitottisryhmässä, mutta haluat kurssin käydä, voit ilmoittautua täältä. Kurssin sisältö julkaistaan ensi viikolla.