Dobo

Dobo on suunniteltu kasvattamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Ja samalla parantamaan suhdetta koiran ja omistajan välillä.


Dobo-harjoitukset tehdään pääasiassa käyttäen apuna tasapainotyynyjä ja ovaalin muotoisia palloja joiden muoto sopii koiralle palloa paremmin. Dobopallot ovat lisäksi helpommin tuettavissa ja ovat perus jumppapalloa kestävämpiä (kestävät 400kg). Liikkeitä lajissa on kolmenlaisia; koiran tekemiä, ohjaajan tekemiä ja yhdessä tehtäviä. 

Monet liikkeistä ovat muokattavissa helpoista haastaviksi hyvin pienillä muutoksilla, jolloin laji sopii kunnoltaan kaikentasoisille treenaajille.

Lue dobosta lisää : https://www.dobo.fi/dobosta/

Tunnille ei tarvitse käydä alkeita. Hyppäät vain mukaan silloin kuin sinulle itsellesi sopii. Harjoitukset voidaan muuttaa koirakohtaisesti jokaisen tasolle sopivaksi. 

Pääsyvaatimus: Dobo-kurssille voi tulla terveen, yli 5kk ikäisen koiran kanssa, joka ei ole aggressiivinen muita koiria tai ihmisiä kohtaan. Koirat voivat treenata tunnilla kytkemättä,mikäli ne pysyvät omistajansa vierellä, muussa tapauksessa harjoitukset tehdään kytkettynä. Mikäli koirallasi on jokin sairaus, vamma tai muu terveydellinen ongelma, konsultoi eläinlääkäriä tai fysioterapeuttia ennen dobo-kurssille ilmoittautumista.

Peruskurssille/dobo-tunnille osallistuessasi sinulla täytyy olla joko kulkuoikeus, 5 kerran kortti tai 10 kerran kortti. Lue lisää TÄÄLTÄ

Katso pyörivät tunnit tuntilukujärjestyksestä