Dobo

Dobo on suunniteltu kasvattamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Ja samalla parantamaan suhdetta koiran ja omistajan välillä.


Dobo-harjoitukset tehdään pääasiassa käyttäen apuna tasapainotyynyjä ja ovaalin muotoisia palloja joiden muoto sopii koiralle palloa paremmin. Dobopallot ovat lisäksi helpommin tuettavissa ja ovat perus jumppapalloa kestävämpiä (kestävät 400kg). Liikkeitä lajissa on kolmenlaisia; koiran tekemiä, ohjaajan tekemiä ja yhdessä tehtäviä. 

Monet liikkeistä ovat muokattavissa helpoista haastaviksi hyvin pienillä muutoksilla, jolloin laji sopii kunnoltaan kaikentasoisille treenaajille.

Lue dobosta lisää : https://www.dobo.fi/dobosta/

Alkeiskurssilla tutustutaan lajiin, keskitytään tekniikkaan ja tehdään helppoja, mutta niin koiran kuin ohjaajankin kropassa tuntuvia harjoituksia!

Jatkokurssilla tehdään yhä haastavampia harjoituksia sekä pidetään teematunteja keskittyen tietynlaisiin harjoituksiin.

Pääsyvaatimus: Dobo-kurssille voi tulla terveen, yli 5kk ikäisen koiran kanssa, joka ei ole aggressiivinen muita koiria tai ihmisiä kohtaan. Koirat voivat treenata tunnilla kytkemättä,mikäli ne pysyvät omistajansa vierellä, muussa tapauksessa harjoitukset tehdään kytkettynä. Mikäli koirallasi on jokin sairaus, vamma tai muu terveydellinen ongelma, konsultoi eläinlääkäriä tai fysioterapeuttia ennen dobo-kurssille ilmoittautumista.

Hinta: 79€ sisältää 5x1h ohjausta

Katso alkavat kurssit TÄÄLTÄ TULOSSA!