Palautelomakkeen kautta kerättyjä palautteita Koirapalvelu Lupasta

J. Tolonen

Arkitottis ja yksilöohjaus

Kiitos paljon arkitottis kurssista. Olen kovasti kiitollinen joustavuudesta, sitä meidän kohdalla tarvittiin. Nokista ei taida tulla huippu osaajaa, muttei se meitä haittaa pärjätään maalla vallan mainiosti näinkin :D Pelosta Noki pääsi irti ja se oli parasta ikinä! Kaiken lisäksi hormoonihyrrä pystyi olemaan irti ja ei lähtenyt luvattomille teille, ei edes toisten koirien luo. aijemmin en näin olisi uskaltanut tehdä näin häiriöalttiissa ympäristössä. Jatkossa tullaan varmasti jotain kokeilemaan, löydettäisiinkö se meidän juttu, mikä olisi molemmille mieleen :) Palkkauskurssista myöskin oli apua ja seuraaavaksi lähtee testiin sieltä saamat ohjeet, namit jätetään taskuun ja kädet sivulle :)

M. Ervasti

Nose Work alkeet

Kiitos!! Noseworkin alkeiskurssilla oli mukavan erilaisia harjoituksia, haastetaso kasvoi sopivasti kurssin edetessä ja yksilöllistä ohjausta oli riittävästi. Oli mukava, kun kysyit aina kerran alussa, miten kotitreenit oli viikon kuluessa menneet - loi sopivasti painetta harjoitella. Ja polviongelmaisena arvostin kovasti. että oli tuolit! Ehkä kurssin parilla alkukerralla oma koirani hiukan jo ehti pitkästyä tunnin aikana, kun treenattiin aika simppeliä asiaa, jonka se hoksasi aika nopeasti - kun aikaa oli reilusti, tuli toistoja tehtyä vähän liikaakin, vaikka pidettiin välillä taukojakin. Usealla kerralla oli kuitenkin erilaisia treenipisteitä, joista tuli mukavasti vaihtelua sekä koiralle että ohjaajalle. Mukava ja innostava kurssi kaikenkaikkiaan, nosework jatkuu vähintäänkin kotitreeneinä, mahdollisesti jollain sopivalla kurssillakin!

S. Pieniniemi

Nose Work alkeet ja Arkitottis

 Kivoja kursseja, meille harmittavasti tuli poissaoloja, mutta toivottavasti päästään vielä osallistumaan paremmalla onnella. Hyvää palvelua tarjota korvauskertoja poissaoloille! (harmittavasti meillä jäi nekin)
Mukava että alkaa tulla yrityksiä joiden kouluttaminen perustuu palkitsemiseen ja käyttäytymistieteisiin, iso peukku tälle! 

A. Lehtelä

Arkitotttis

Olen erittäin tyytyväinen kurssiin.
Sain varmuutta koiran kouluttamiseen.
Yhteistyö sujuu paremmin ja jatkossa ymmärämme helpommin toisia.
Kiitos vielä kerran
Hanna on rauhallinen ja hyvä kouluttaja 

S. Karvinen

Nose Work alkeet

Olin todella tyytyväinen nose work kurssiin! Jatko kurssia odotellessa :)

T. Taikina-aho

Yksilöohjaus

Hanna-Leena tarjosi meille apuaan fb kautta, kun eri koiraryhmissä kipuilin meille tulleen seropin tilannetta.

Koiraa ei tahdottu ottaa pentukUrsseille, sillä siinä oli mukana susigeeniä, ja kukaan ei oikein uskaltautunut edes koiraa tapaamaan.

Onneksi Hanna-Leena saatiin paikalle, ja jo kerran jälkeen oli omistajatkin jo huojentuneessa mielentilassa ;)

Tapasimme Hanna-Leenaa kaksi kertaa, ja olemme olleet oikein tyytyväisiä saamaamme opastukseen ja tukeen!

Myös viesteihin olemme saaneet vastauksia, joiden avulla arkea on saatu eteenpäin.

Luontevaa, aktiivista ja varsin selkokielistä opastusta, josta olemme kiitollisia.

Meillä on kaikessa haastavuudessaan hieno koira, ja paljolti Hanna-Leenan ansiosta.

Suosittelemme lämpimästi!

Reko perheineen 

V. Räisänen

Pentukurssi

Kurssilla tuli hyvin esille millä kikoilla koiralle saa koulutettua arkea helpottavia asioita. Oli mukava kun kouluttaja kävi jokaisen luona yksityisesti seuraamassa miten edistytään.